مقاله تولید عسل خشک با دو روش تصعیدی و مایکروویو از دو نمونه عسل تجاری و غیر تجاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید عسل خشک با دو روش تصعیدی و مایکروویو از دو نمونه عسل تجاری و غیر تجاری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید عسل خشک با دو روش تصعیدی و مایکروویو از دو نمونه عسل تجاری و غیر تجاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید عسل خشک با دو روش تصعیدی و مایکروویو از دو نمونه عسل تجاری و غیر تجاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید عسل خشک با دو روش تصعیدی و مایکروویو از دو نمونه عسل تجاری و غیر تجاری :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

عسل یک ماده غذایی شیرین است که حاوی حداقل ۶۰ درصد قندهای احیا کننده و دارای سایر ترکیباتی است که نقش غذایی و دارویی دارند عسل در حالت مایع و طبیعی خود بدلیل ویسکوزیته و چسبندگی مشکلات جابجایی مهمی رادر عملیات تولید انبوه یا مصرف ایجاد می کند بدلیل راحتی مصرف و استفاده اسان آن درصنعت غذا عسل خشک اهمیت ویژه ای دارد دراین تحقیق تولید عسل خشک با دو روش تصعیدی و مایکروویو امکان سنجی شده و اثر خواص شیمیایی عسل روی خواص کیفی محصول تولید شده بررسی گردید نتایج نشان داد که نه تنها روش خشک کردن در کیفیت عسل خشک موثر است بلکه تفاوت های جزئی درعسل مورد استفاده نیز می تواند کیفیت عسل خشک تولید شده را تحت تاثیر قرار دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.