مقاله تجزیه رگرسیون و علیت اجزاء عملکرد در ۲۰ رقم زیتون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه رگرسیون و علیت اجزاء عملکرد در ۲۰ رقم زیتون دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه رگرسیون و علیت اجزاء عملکرد در ۲۰ رقم زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه رگرسیون و علیت اجزاء عملکرد در ۲۰ رقم زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه رگرسیون و علیت اجزاء عملکرد در ۲۰ رقم زیتون :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این تحقیق با هدف بررسی تنوع ژنتیکی و روابط موجود بین صفات مختلف، روی ۲۰ رقم زیتون در کلکسیون زیتون مرکز تحقیقات گیلوان در سال ۱۳۸۹ انجام شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرار اجرا گردید و تعدادی از صفات کمی ( تعداد گل آذین، طول گل آذین، گل نر، گل کامل، شاخص خود ناسازگاری، تشکیل میوه اولیه، تشکیل میوه نهایی، وزن تر میوه، وزن خشک میوه، نسبت گوشت به هسته، درصد روغن، سطح ویژه برگ و عملکرد) مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج تجزیه واریانس و مقایسه میانگین ها نشان داد که ارقام مورد بررسی از لحاظ تمامی صفات در سطح احتمال ۱% دارای تفاوت معنی داری می باشند که بیانگر وجود تنوع در ارقام است. نتایج همبستگی ساده صفات نشان داد که صفات تشکیل میوه اولیه و نهایی، وزن خشک و تر میوه، نسبت گوشت به هسته، طول گل آذین و درصد روغن همبستگی مثبت و معنی داری با عملکرد میوه دارند. تجزیه رگرسیون گام به گام و تجزیه علیت نشان داد که صفات تشکیل میوه نهایی و نسبت گوشت به هسته بیشترین تأثیر را روی عملکرد و صفات نسبت گوشت به هسته و تعداد گل نر بیشترین تأثیر را روی وزن خشک میوه دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.