مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره توت فرنگی وتغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره توت فرنگی وتغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره توت فرنگی وتغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره توت فرنگی وتغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خواص فیزیکو شیمیایی کنسانتره توت فرنگی وتغلیظ شربت آن به روش حرارتی درمقیاس آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

امروزه کنسانتره توت دردنیا یک محصول با ارزش درتهیه شربت ها نوشیدنی ها صنایع قنادی و به عنوان جایگزینی طبیعی برای شکر مطرح است یکی ازفراورده های مهم حاصل از توت فرنگی عصاره غلیظ شده یا کنسانتره است از آنجا که کنسانتره توت دارای خواص وویژگیهای زیادی میب اشد و درصنایع مختلف بکاربرده می شود به منظوراستحصال آن ازمایشات درسه سطح دمای استخراج ۴۰ و ۶۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد و سه سطح نسبت حلال ۱:۱و۲:۱و۳:۱ و در سه سطح دمای تغلیظ ۶۵و ۷۵و ۸۵ درجه سانتیگراد انجام شد درنهایت خواص فیزیکوشیمیایی کنسانتره بدست آمده رنگ ویسکوزیته درصد قند احیا وزن کنسانتره و راندمان تولید مورد بررسی قرارگرفت و آزمایشات میکروبی کپک و مخمر و شمارش کلی انجام گردید داده های بدست آمده مورد تجزیه و تحلیل آماری قرارگرفته و میزان همبستگی هریک از صفات مورد بررسی نیز محاسبه شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.