مقاله تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره ی خرما و ارزیابی حسی و بالینی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره ی خرما و ارزیابی حسی و بالینی آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره ی خرما و ارزیابی حسی و بالینی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره ی خرما و ارزیابی حسی و بالینی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید مربای رژیمی آلبالو با استفاده از شیره ی خرما و ارزیابی حسی و بالینی آن :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

تولید محصولات رژیمی جهت پیشگیری و کنترل بیماریها در قرن حاضر حائز اهمیت بسیاری است از جمله مواد غذایی که دراین زمینه مورد توجه بوده مربا می باشد دراین مطالعه از شیره خرما به عنوان جایگزین شکر استفاده گردید ابتدا ویژگیهای فیزیکوشیمایی آن مورد آزمایش قرارگرفت سپس جهت بررسی تاثیر این محصول برافزایش قند خون و میزان پذیرش آن توسط مصرف کنندگان به ترتیب ارزیابی بالینی و ارزشیابی حسی در ۹ شرکت کننده انجام شد از spss نسخه ۱۶ جهت آنالیز آماری داده ها استفاده شد نتایج نشان داد که افزایش قند خون پس از مصرف یک سروینگ از مربای رژیمی درمقایسه با نوع شاهد کمتر بوده و این م حصول از لحاظ ویژگیهای حسی تفاوت معنی داری با نوع شاهد نداشت با توجه به خواص سودبخش شیره ی خرما و براساس نتایج این مطالعه احتمالا بتوان از این ترکیب درتولید محصولات رژیمی سودجست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.