مقاله تولید مربای کم کالری به با استفاده از شیرین کننده استویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید مربای کم کالری به با استفاده از شیرین کننده استویا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید مربای کم کالری به با استفاده از شیرین کننده استویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید مربای کم کالری به با استفاده از شیرین کننده استویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید مربای کم کالری به با استفاده از شیرین کننده استویا :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

مربای کم کالری به استفاده از شیرین کننده استویا تولیدشد برای تولید این مربا مقدار شکر مورد استفاده نصف میزان مورد استفاده درتولید مربای معمولی می باشد همچنین میزان استویا و پکتین به ترتیب ۰/۲۷ و ۰/۴ درصد می باشد پس از تولید مربا دردو دمای محیط و یخچال نگهداری شد و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ان هر ۲۰ روز درطی ۴۰ روزا نبارداری ارزیابی شد تغییرات میزان اسیدیته ترکیبات فنولیک و ویتامین C در طی زمان معنی دار بود همچنین میزان مواد جامد محلول و پی اچ درطی انبارداری براساس دما و زمان تغییر قابل توجهی نکردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.