مقاله بررسی روشهای نگهداری پس از برداشت میوه خربزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روشهای نگهداری پس از برداشت میوه خربزه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روشهای نگهداری پس از برداشت میوه خربزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روشهای نگهداری پس از برداشت میوه خربزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روشهای نگهداری پس از برداشت میوه خربزه :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

خربزه از مهمترین گیاهانی است که از زمانهای قدیم در ایران کشت می شود و انواع مختلف آن از ارزش تجارتی بالایی برخوردارند،ولی بدلیل فساد پذیری بالا و عمر کوتاه پس از برداشت، نقل و انتقال خربزه به مناطق دوراز مرکز تولید و فراوری آن دشوار است و این امر موجب افزایش ضایعات این میوه با ارزش می شود. در این مقاله عملیات، خشک کردن اسمزی و همچنین پوشش دهی میوه خریزه و مقایسه آنها با یکدیگر و تاثیر این روشها بر خصوصیات میوه خربزه مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.