مقاله جداسازی لاکتیک اسید باکتری ها به منظور تولید غذاهای عملگرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی لاکتیک اسید باکتری ها به منظور تولید غذاهای عملگرا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی لاکتیک اسید باکتری ها به منظور تولید غذاهای عملگرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی لاکتیک اسید باکتری ها به منظور تولید غذاهای عملگرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی لاکتیک اسید باکتری ها به منظور تولید غذاهای عملگرا :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

غذای عملگرا به ماده غذایی اطلاق می شود که دارای اثراتی فراتر از ارزش تغذیه ای برسلامتی انسان باشد سالهاست که لاکتیک اسید باکتریها lab جهت استفاده درصنایع غذایی مورد توجه قرارگرفته اند این تحقیق با جداسازی و غربالگری باکتریهای لاکتیک LAB به منظور استفاده آنها درتولید غذاهای عملگرا وتولید نیمه صنعتی نمونه های مناسب آن صورت گرفت به این ترتیب محصولات لبنی تخمیری سنتی متنوع از چندین استان مختلف کشور جمع آوری شد و درنهایت ۱۰۴ سویه از باکتری های اسید لاکتیک جداسازی گردید برای سویه های تست شناسایی مختلف انجام شد سویه ها از نظر تولید آنزیم بتاگالاکتوزیداز – باکتریوسین و پروتئاز مورد بررسی قرارگرفتند و درنهایت ۱۹ سویه برای استفاده جهت تولید آنزیم لاکتاز و ۱۶ سویه از نظر فعالیت پروتئازی و تولید باکتریوسین انتخابو مراح تخلیص و بررسی خصوصیات هرکدام انجام شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.