مقاله جداسازی و بررسی ویژگی های فنوتیپی و ژنوتیپی باکتریهای آغازگر ماستهای بومی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی و بررسی ویژگی های فنوتیپی و ژنوتیپی باکتریهای آغازگر ماستهای بومی ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی و بررسی ویژگی های فنوتیپی و ژنوتیپی باکتریهای آغازگر ماستهای بومی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی و بررسی ویژگی های فنوتیپی و ژنوتیپی باکتریهای آغازگر ماستهای بومی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی و بررسی ویژگی های فنوتیپی و ژنوتیپی باکتریهای آغازگر ماستهای بومی ایران :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

باکتریهای آغازگر بومی هرکشوری جزو ذخایر ژنتیکی آن محسوب می شوند که نقش عمده ای را در تولید و ایجاد خواص ارگانولپتیکی محصولات تخمیری – لبنی از جمله ماست ایفا می کنند باکتریهای لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپیتوکوکوس ترموفیلوس از مهمترین آغازگرهای ماست می باشد از انجا که درحال حاضر درکشور ایران هیچ گونه موسسه ای برای تولید صنعتی این آغاز گرهای مهم لبنی فعالیت ندارد سالانه مقادیر فراوانی آغازگرهای ماسیت از کمپانی های بزرگ دنیا خریداری می شود دراین پژوهش پس از جداسازی این ذخایر با ارزش ژنتیکی ویژگیهای فنوتیپی با استفاده از تست های بیوشیمیایی سپس ویژگیهای ژنوتیپی ایزوله ها با تکنیک DNA 16 s- مورد بررسی قرارگرفت و با شناسایی دقیق این ایزوله ها امکان به کارگیری این آغازگرهای بومی در صنعت بوجود می آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.