مقاله خصوصیات انتقال حرارت والکسترودی مربوط به ترکیب وی پروتئین – گلیسرول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خصوصیات انتقال حرارت والکسترودی مربوط به ترکیب وی پروتئین – گلیسرول دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات انتقال حرارت والکسترودی مربوط به ترکیب وی پروتئین – گلیسرول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات انتقال حرارت والکسترودی مربوط به ترکیب وی پروتئین – گلیسرول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات انتقال حرارت والکسترودی مربوط به ترکیب وی پروتئین – گلیسرول :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

دراین آزمایش از محلولهای با درصدهای به ترتیب ۶۰-۴۰ ۷۰-۳۰ ۱۰۰-۰ )WPI/G و ۵۰-۵۰ استفاده می شود کلیه تست ها در دو aw یعنی ۰/۰۱۷±۰/۴۸ و ۰/۰۷±۰/۳۴ صورت میگیرد و دمای تست دمای اطاق است برای اندازه گیری دما از دماسنج و رطوبت از آون تحت خلاء استفاده می شود. از دستگاه DSC یا Differential Scanning Calorimetry دستگاه تعیین مقدار انتقال حرارت برای اندازه گیری انتقال حرارت و مقدار عبور حرارت از پوشش یا فیلم استفاده می شود میزان انتقال حرارت به مقدار رطوبت و یا گلیسرول بستگی دارد و طبق نتایج به دست آمده ما بهترین حالت فیلم و پوشش را از نظر انعطاف پذیری و شفافیت ورقه های اکسترود شده درفیلم با پوشش با محتوی ۶۸ درصد گلیسرول خواهیم داشت سرعت چرخش الکسترود دربهترین حالت که فیلم های دلخواه ما بدست می آید ۲۷۵rpm یا دوربردقیقه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.