مقاله خصوصیات رئولوژیکی امولسیون های روغن در آب (O/W) مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده های مختلف


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خصوصیات رئولوژیکی امولسیون های روغن در آب (O/W) مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده های مختلف دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات رئولوژیکی امولسیون های روغن در آب (O/W) مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده های مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات رئولوژیکی امولسیون های روغن در آب (O/W) مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده های مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات رئولوژیکی امولسیون های روغن در آب (O/W) مقاوم به حرارت تولید شده با پایدارکننده های مختلف :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

امولسیون هایروغن در آب به دلیل خصوصیات فیزیکی ورئولوژیکی خود توجه چشمگیری را در صنعت غذا به خود معطوف کردها ند دراین تحقیق اثر فرایند حرارتی برخصوصیات رئولوژیکی امولسیون های روغن در اب O/W حاوی ۴۰% روغن مورد مطالعه قرارگرفت. امولسیون ها با استفاده از زانتان گوار و کربوکسی متیل سلولز به عنوان پایدار کننده و پلی اکسی اتیلن سوربیتان مونواولئات به عنوان امولسیفایر تهیه شدند از طرح اماری مخلوط برای تعیین میزان پایدار کننده ها درامولسیون ها استفاده گردید امولسیون ها پس از تهیه دردمای ۸۷ به مدت ۱۵ دقیقه پاستوریزه شدند خصوصیات رئولوژیکی با استفاده از ویسکومتر چرخشی بروکفیلد اندازه گیری شد فرایند حرارتی برخصوصیات رئولوژیکی امولسیون ها تاثیر چشمگیری داشت تمام امولسیون ها رفتار جریانی مشابهی که بیانگر حالت غیرنیوتنی وسودوپلاستیکی است نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.