مقاله روش های اصلاح برخی آرد های ترکیبی بر پایه گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روش های اصلاح برخی آرد های ترکیبی بر پایه گندم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روش های اصلاح برخی آرد های ترکیبی بر پایه گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روش های اصلاح برخی آرد های ترکیبی بر پایه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روش های اصلاح برخی آرد های ترکیبی بر پایه گندم :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

نان به عنوان مهمترین منبع تامین کننده انرژی و پروتئین بدن بسیاری ازمردم جهان مطرح است اما به دلایل اقتصادی تمام کشورهای جهان قادر به تامین گندم که ماده اصلی تهیه نان است نمی باشند به همین دلیل و نیز به منظور افزایش ارزش غذایی نان می توان از آردهای ترکیبی برپایه گندم استفاده کرد دراین مقاله روشهای مختلف اصلاح آردهای ترکیبی گندم – سویا – و گندم جو مورد بررسی قرارگرفته است بررسی ها نشان داد که استفاده از روشهای حرارت دادن فرایند اکسایش کاهش اکسترود کردن افزودن ترکیباتی مانند آنزیم زایلاناز و L- اسکوربیک اسید ضمن بهبود ویژگیهای رئولوژیکی خمیر حاصل قادربه افزایش خواص تغذیه ای و بهبود ظاهر محصول نهایی نیز می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.