مقاله بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کاهش جمعیت میکروبی با استفاده از ازن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کاهش جمعیت میکروبی با استفاده از ازن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کاهش جمعیت میکروبی با استفاده از ازن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کاهش جمعیت میکروبی با استفاده از ازن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کاهش جمعیت میکروبی با استفاده از ازن :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

ازن فرم سهگانه اکسیژن بوده که علاوه برطبیعت ضدمیکروبی و ضدعفونی کنندگی دارای خواص و کاربردهای مختلفی درصنعت غذا از جمله بهبود خواص کیفی آردها به دلیل جایگزینی کلر می باشد دراین تحقیق تاثیر ازن زنی روی جمعیت میکروبی نمونه های آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر با استفاده از طرح کاملا تصادفی در قالب آزمایشات فاکتوریل ۴×۲ با دو سطح نوع آرد قوی و ضعیف و چهارسطح مدت ازن زنی ۰و۱۵و۳۰و۴۵ دقیقه مورد ارزیابی قرارگرفت نتایج نشان داد که استفاده از ازن به عنوان یکعامل اکسید کننده تاثیر معنی داری برخواص رئولوژیکی خمیر آردهای قوی نداشت در آردهای ضعیف با افزایش زمان اعمال تیمار ازن جذب آب و پایداری افزایش اما شاخص تحمل زمان گسترش و کشش پذیری کاهش یافت بنابراین با توجه به نتایج بدست آمدهدراین پژوهش با اعمال ۳۰ دقیقه ازن به نمونه های آردخواص رئولوژیکی مطلوبی بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.