مقاله بهینه سازی رنگ ماست توت فرنگی با استفاده از عصاره چغندر قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی رنگ ماست توت فرنگی با استفاده از عصاره چغندر قرمز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی رنگ ماست توت فرنگی با استفاده از عصاره چغندر قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی رنگ ماست توت فرنگی با استفاده از عصاره چغندر قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی رنگ ماست توت فرنگی با استفاده از عصاره چغندر قرمز :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

دراین بررسی اثر افزودن عصاره چغندرقرمز ۱و۲و۳درصد بعنوان رنگ دانه طبیعی بتالائین ها برویژگیهای حسی و رنگ سنجی ماست توت فرنگی درمدت ۱۲ روز ماندگاری بررسی شد نتایج آزمون حسی نشان داد که افزودن عصاره چغندرقرمز به ماست توت فرنگی موجب افزایش پذیرش رنگ و پذیرش کلی آن می شود و تاثیر معنی داری برپذیرش طعم و بافت آن ندارد و مقدار ۲% عصاره چغندرقرمز مقدار بهینه قابل استفاده می باشد نتایج رنگ سنجی نشان دداد که رنگ دانه چغندرقرمز درطول دوره نگهداری نسبت به آنتوسیانین های توت فرنگی بطور معنی داری پایداری بیشتری دارند بنابراین می توان از بتالائین ها بصورت عصاره استخراج شده از چغندرقرمز جهت افزایش حسی ماستتوت فرنگی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.