مقاله بهینه سازی فرآیند کنترل قهوه ای شدن وآبگیری اسمزی در حلقه های سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی فرآیند کنترل قهوه ای شدن وآبگیری اسمزی در حلقه های سیب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی فرآیند کنترل قهوه ای شدن وآبگیری اسمزی در حلقه های سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی فرآیند کنترل قهوه ای شدن وآبگیری اسمزی در حلقه های سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی فرآیند کنترل قهوه ای شدن وآبگیری اسمزی در حلقه های سیب :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

روش سطح پاسخ برای مطالعه تاثیر عوامل ضدقهوه ای شدن اسید سیتریک اسید اگزالیک کلریت سدیم متابی سولفیت سدیم و آبگیری اسمزی غلظت و زمان غوطه وری برروی رنگ و خصوصیات رئولوژیکی حلقه های سیب نیمه مرطوب بکارگرفته شد پارامترهای انتخابی برای ارزیابی رنگ L* ,a* ,b* و امتیاز حسی رنگ و پارامترهای انتخابی برای ارزیابی بافت ریشه دوم G*,’G و امتیاز حسی بافت بود نتایج بهینه سازی عددی نشان میدهدکه شرایط اپتیمم زمانیکه غلظت اسید سیتریک ۰/۲۷۷۷W/V% اسید اگزالیک ۰/۵۰%W/V کلریت سدیم ۰/۰%W/V متابی سولفیت سدیم ۰/۵۰%w/v و همچنین غلظت محلول اسمزی ۳۰ درصد و زمان غوطه وری ۱۵ دقیقه باشد حاصل می شود مقدار پاسخ های متناظر برای a* , L* و ریشه دوم G*G و امتیاز حسی رنگ و ریشه دوم امتیاز حسی بافت در شرایط اپتیمم به ترتیب ،۱۰/۹۶ ،۸/۸۷ ،۸/۷۵ ،-۱/۳۸ و ۸۴/۶۲ و ۲/۵۱ خواهد بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.