مقاله بهینه سازی مخلوط ماست و بستنی جهت تولید بستنی ماستی بر پایه سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی مخلوط ماست و بستنی جهت تولید بستنی ماستی بر پایه سویا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی مخلوط ماست و بستنی جهت تولید بستنی ماستی بر پایه سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی مخلوط ماست و بستنی جهت تولید بستنی ماستی بر پایه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی مخلوط ماست و بستنی جهت تولید بستنی ماستی بر پایه سویا :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

استفاده از فراورده های سویا درترکیب محصولات غذاییمنجر به بهبود ویژگیهای تغذیه ای و تولید یک محصول سلامتی بخش می شود دراین تحقیق بستنی ماستی با جایگزینی ۵۵ درصد از ماده جامد بدون چربی شیر با آرد کامل سویاتولید شد ترکیب م حصول شامل ۱۲ درصد ماده جامد بدون چربی ۱۰ ردصد چربی ۱۸ درصد شکر ۰/۴ درصد مخلوط پایدار کننده / امولسیفایر و ۰/۱ درصد وانیل به عنوان طعم دهنده بود اثر مقدار ماست درسطوح ۳۷/۱ ،۱۶/۵ ،۱۵/۹و ۵/۳ و ۴۷/۴ درصد از کل مخلوط برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی بستنی ماستی بررسی و با نمونه شاهد فاقد ماست مورد مقایسه قرارگرفت استفاده از مقادیر بالاتر ماست منجر به کاهش وزن مخصوص و بهبود ضریب افزایش حجم و سرعت ذوب نمونه ها بطور معناداری گردید براساس نتایج بدست آمده می توان بستنی ماستی را با ویژگیهای حسی مطلوب را با استفاده آرد کامل سویا و کاربرد ۲۶/۵ درصد ماست تولید کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.