مقاله بهینه‌سازی پارامترهای انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه‌سازی پارامترهای انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه‌سازی پارامترهای انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه‌سازی پارامترهای انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه‌سازی پارامترهای انعقاد الکتریکی در برداشت ریزجلبک از محیط کشت به منظور تولید محصولات خوراکی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

یکی از عوامل افزایش قیمت محصولات تولیدی از ریزجلبک عدم وجود روشی مناسب برای برداشت آن از محیط کشت است درحال حاضر استفاده از سانتریفوژ تنها روش صنعتی است که برای برداشت ریزجلبک است که هزینه زیادی را در فرایندتولید به خود اختصاص میدهد دراین مقاله روش جدیدی به نام انعقاد الکتریکی برای جداسازی ریزجلبک از محیط کشت ابداع شد و عوامل موثر درافزایش بازده این روش مورد بررسی قرارگرفت نتایج تحقق نشان داد که درروش جدید همزنی مکانیکی با سرعت ۱۰۰ دور دردقیقه و با استفاده از شدت جریان ۵ آمپر دارای بازده ۹۸ می باشد همچنین برای الکترودها فاصله ۱ سانتی متر و سطح تماس ۶۴۰ سانتی متر مربع مناسب شناخته شد با استفاده از روش انعقاد الکتریکی توان مصرفی برای برداشت ۱ کیلوگرم ریزجلب به میزان ۱ کیلووات ساعت است که پنج برابر کمتر ا زروش مرسوم یعنی سانتریفوژ است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.