مقاله تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی زمان ماندگاری سردخانه ای ماهی کیلکا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی زمان ماندگاری سردخانه ای ماهی کیلکا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی زمان ماندگاری سردخانه ای ماهی کیلکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی زمان ماندگاری سردخانه ای ماهی کیلکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پوشش خوراکی سدیم آلژینات روی زمان ماندگاری سردخانه ای ماهی کیلکا :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

برای پوشش کردن ماهی کیلکا از سدیم آلژینات ۲ درصد و زمان ۲ ساعت استفاده شد از کیلکای بسته بندی شده درظروف یکبارمصرف با پوشش سلوفان به عنوان شاهد استفاده شدنمونه ها به مدت شش ماه درسردخانه ۱۸- درجه سلسیوس نگهداری شدند. آلودگی به باکتریهای کلیفرم – اشریشیا و سودوموناس درنمونه ها مشاهده نشد درنمونه های پوش شداردرقیاس با شاهد رطوبت پروتئین چربی خاکستر افزایش اما پراکسید نیتروژن ازت دار ph اسید چرب آزاد تیوباربیتوریک اسید و شمارش باکتریها کاهش داشتن درآزمایشات شیمیایی درنمونه های پوشش دار برخلاف شاهد تفاوت معنی دارآماری طی زمان ماندگاری سردخانه ای مشاهده نشد P<0/05 نمونه های پوشش دار تاپایان مدت زمان ماندگاری درسردخانه از کیفیت خوبی برخوردار بودند اما نمونه ها شاهد پس از سه ماه کیفیت خود را از دست داده بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.