مقاله تاثیر پوشش کیتوزان ویتامین E بر شاخصه های فساد اکسیداتیو در ماهی قزل آلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر پوشش کیتوزان ویتامین E بر شاخصه های فساد اکسیداتیو در ماهی قزل آلا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر پوشش کیتوزان ویتامین E بر شاخصه های فساد اکسیداتیو در ماهی قزل آلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پوشش کیتوزان ویتامین E بر شاخصه های فساد اکسیداتیو در ماهی قزل آلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر پوشش کیتوزان ویتامین E بر شاخصه های فساد اکسیداتیو در ماهی قزل آلا :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

ویتامین ای آنتی اکسیدانی طبیعی با خواص سلامتی بخش است دراین مطالعه تاثیر افزودن این ویتامین در پوشش کیتوزان برشاخصهای فساد اکسیداتیو درماهی قزل آلا مورد بررسی قرارگرفت به این منظور ماهیان پس از حذف ضایعات بطور کامل درمحلول پوشش کیتوزان ۲درصد و کیتوان ۲ درصد حاوی ۰/۲ درصد از ویتامین ای غوطه ور شدند نمونه ها در دمای ۴ درجه سانتی گراد قرار داده شدند و درروزهای ۰و۷و۱۴و۲۱ از نظر میزان اکسیداسیون اولیه عدد پراکسید و اکسیداسیون ثانویه اندیس انیزیدین و اکسیداسیون کل عدد توتوکس مورد بررسی قرارگرفتند. برطبق نتایج آنالیزهای آماری افزودن آلفا توکوفرول درپوشش کیتوزان بطور معنی داری P<0/05 فساد اکسیداتیو درنمونه های پوشش دیده را کاهش میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.