مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تیمارهای حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

هرچه دنیا به سمت مدرنیزاسیون سوق پیدا می کند مصرف موادغذایی فراوری شده نیز افزایش می یابد و درنتیجه تقاضا برای هیدروکلوئیدها باعملکردهای خاص رو به افزایش است محصولات غذایی طی تولید نگهداری و پخش تیمارهای حرارتی قرار میگیرند که برخصوصیات رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی موثر هستند دراین پژوهش صمغ دانه شاهی و گزانتان در غلظت ۱% وزنی – وزنی تهیه و تحت تیمارهای گرم کردن ۶۰-۳۰دقیقه و ۸۰-۲۳ دقیقه و ۱۰۰-۱۸ دقیقه و ۱۲۱-۱۵ دقیقه و انجماد ۱۸-۲۴ساعت و ۳۰-۱۵ساعت قرارگرفتند سپس خصوصیات رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی توسط ویسکومتر دورانی مدل بوهلین دردمای ۲۵ درجه اندازه گیری گردید با اعمال گرما یک ا فزایش غیرقابل بازگشت درویسکوزیته صمغ دانه شاهی مشاهده شد درحالیکه صمغ گزانتان قابلیت مقاومت دربرابر دمای بالا ۱۲۱ درجه را نداشت در فرایند انجماد تبدیل آب به یخ منجر به افزایش اتصالات مولکولی و بهبود خصوصیات رئولوژیکی صمغ دانه شاهی و صمغ گزانتان گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.