مقاله تاثیر نوع بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پودر گوجه فرنگی در طی انبارمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نوع بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پودر گوجه فرنگی در طی انبارمانی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نوع بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پودر گوجه فرنگی در طی انبارمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نوع بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پودر گوجه فرنگی در طی انبارمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نوع بسته بندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پودر گوجه فرنگی در طی انبارمانی :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

دراین پژوهش ویژگیهای انبار مانی پودرگوجه فرنگی تحت تاثیر دمای هوای خشک کردن مورد مطالعه قرارگرفت از نظر ارزیابی کیفی نیز مشاهده گردید که پذیرش رنگ عطر طعم و ظاهر در دمای ۷۰ درجه سانتی گراد بهتر میب اشد بنابراین بهترین دما جهت تولید پودرگوجه فرنگی دمای ۷۰ درجه سانتی گراد می باشد پودرگوجه فرنگی بعد از خشک کردن در سه نوع بسته بندی سلوفان نازک سلوفان ضخیم و شیشه برای مدت سه ماه انبار مانی گردید نتایج نشان داد که بسته بندی شیشه به عنوان بهترین بسته بندیجهت نگهداری پودرگوجه فرنگی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.