مقاله تأثیر روش های نوین فرایند غذایی بر بسته بندی: خصوصیات ساختاری، ترکیبی و مهاجرتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر روش های نوین فرایند غذایی بر بسته بندی: خصوصیات ساختاری، ترکیبی و مهاجرتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر روش های نوین فرایند غذایی بر بسته بندی: خصوصیات ساختاری، ترکیبی و مهاجرتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر روش های نوین فرایند غذایی بر بسته بندی: خصوصیات ساختاری، ترکیبی و مهاجرتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر روش های نوین فرایند غذایی بر بسته بندی: خصوصیات ساختاری، ترکیبی و مهاجرتی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

معمولا تکنیک های کلاسیکپایدارسازی فرایندهای حرارتی شامل بسته بندی غذا پس از فرایند شدن هستنددرمقابل روشهای نوین فرایند غذا مانند فشار بالا یا میکروویو موجب متحمل شدن فرایند پایدارسازی توسط مواد بسته بندی و غذایی می شوند بعلاوه فرایند های نوین نورفرابنفش اشعه دهی ازون پلاسمای سرد به خصوص برای ضدعفونی و استریلیزاسیون مواد بسته بندی استفاده می شود بنابراین در چندین سال گذشته مطالعاتی برتاثیرات این فرایندهای جدید بربرهم کنش های بسته بندی غذا انجام شده که بیشتر بر مهاجرت مواد شیمیایی ونگرانی های ایمنی تمرکز داشتند دراین مقاله به بررسی تاثیر فرایند فشار بالا حرارت دهی میکروویو اشعه دهی نور فرابنفش ازون و فرایند پلاسمای سرد و برهمکنش های غذا / بسته بندی می پردازیم .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.