مقاله بررسی روش های کاهش ضایعات نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روش های کاهش ضایعات نان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روش های کاهش ضایعات نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های کاهش ضایعات نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روش های کاهش ضایعات نان :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
بررسی الگوی مصرف در نقاط مختلف کشور نشان داده است، که نان عمده ترین ماده ی غذایی است که می تواند انرژی روزانه را تأمین کند، لذا ارائه ی راه حل جهت کاهش ضایعات حاصل از نان میتواند به اقتصاد خانوار و کشور کمک زیادی نماید. در بین انواع سنتی و صنعتی نان، بیشترین میزان ضایعات مربوط به نان سنتی می باشد . هدف از این مطالعه، بررسی عوامل ایجاد ضایعات در نان سنتی میباشد. به کارگیری روشهای نوین در تولید نان، اصلاح فرایندهای حرارتی و نیز نوع آرد مصرفی می تواند به کاهش ضایعات نان کمک نماید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.