مقاله بررسی روش های کاهش ضایعات نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش های کاهش ضایعات نان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش های کاهش ضایعات نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های کاهش ضایعات نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش های کاهش ضایعات نان :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

بررسی الگوی مصرف در نقاط مختلف کشور نشان داده است، که نان عمده ترین ماده ی غذایی است که می تواند انرژی روزانه را تأمین کند، لذا ارائه ی راه حل جهت کاهش ضایعات حاصل از نان میتواند به اقتصاد خانوار و کشور کمک زیادی نماید. در بین انواع سنتی و صنعتی نان، بیشترین میزان ضایعات مربوط به نان سنتی می باشد . هدف از این مطالعه، بررسی عوامل ایجاد ضایعات در نان سنتی میباشد. به کارگیری روشهای نوین در تولید نان، اصلاح فرایندهای حرارتی و نیز نوع آرد مصرفی می تواند به کاهش ضایعات نان کمک نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.