مقاله بررسی روش های اندازه گیری اسید فیتیک وکاهش آن درسبوس سه نوع گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روش های اندازه گیری اسید فیتیک وکاهش آن درسبوس سه نوع گندم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روش های اندازه گیری اسید فیتیک وکاهش آن درسبوس سه نوع گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روش های اندازه گیری اسید فیتیک وکاهش آن درسبوس سه نوع گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روش های اندازه گیری اسید فیتیک وکاهش آن درسبوس سه نوع گندم :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

با وجود آثار مفیدمصرف سبوس گندم برسلامتی افراد حضور اسید فیتیک در آن باعث کاهش دسترسی ریزمغذی های مورد نیاز بدن می گردد دراین تحقیق روشهای مختلف اندازه گیری اسید فیتیک بررسی و میزان اسید فیتیک و فیبر سبوس سه نوع گندم اندازه گیری شد و مناسبترین سبوس از نظر ارزش تغذیه ای جهت اضافه کردن به نان مشخص شد سپس اثر فراوری دربافر PH=4/8 درزمانهای مختلف برمیزان اسید فیتیک نمونه سبوس بررسی گردید همچنین نتایج نشان داد کمترین میزان اسید فیتیک و بیشترین میزان فیبر درسبوس واریته گندم کراس نیک نژاد بودند براساس نتایج روش کمپلکسومتریک بهعنوان روش دقیق و سریع جهت اندازه گیری اسید فیتیک معرفی گردید فراوری با بافر به مدت ۶و۱۲و ۲۴ ساعت میزان اسید فیتیک را به ترتیب حدود ۴۴ و ۶۹ و ۸۷ درصد در سبوس واریته کراس نیکژاد کاهش داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.