مقاله بررسی وی‍ژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی حاصل از میوه ازگیل (Mespilus germanica L. )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وی‍ژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی حاصل از میوه ازگیل (Mespilus germanica L. ) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وی‍ژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی حاصل از میوه ازگیل (Mespilus germanica L. )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وی‍ژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی حاصل از میوه ازگیل (Mespilus germanica L. )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وی‍ژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های فنولی حاصل از میوه ازگیل (Mespilus germanica L. ) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این پژوهش ویژگی های آنتی اکسیدانی و میزان کل ترکیبات فنولی میوه ازگیل (Mespilus germanica L. ) با حلال های استون، متانول و اتانول ۸۰ درصد و آب مورد ارزیابی قرار گرفت. بالاترین میزان ترکیبات فنولی با استون ۸۰ درصد و پس از آن با متانول، اتانول و آب حاصل شد. مقدار کل ترکیبات فنولی عصاره ی استونی برابر با ۴۳۷/۷ گرم معادل گالیک اسید در ۱۰۰ گرم ماده خشک بود. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ها با آزمون های به دام اندازی رادیکال های آزاد DPPH، قدرت احیا کنندگی آهن ۳ ظرفیتی و ظرفیت آنتی اکسیدانی کل بررسی شده و با آنتی اکسیدان سنتزی BHT مقایسه گردید. عصاره استونی بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی را در تمام آزمون های انجام شده نشان داد. بر اساس نتایج حاصله میوه ازگیل به عنوان منبعی از آنتی اکسیدان های طبیعی شناخته شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.