مقاله بررسی ساختار اسید چرب، تری گلیسیریدی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سه رقم ارزن قابل کشت در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ساختار اسید چرب، تری گلیسیریدی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سه رقم ارزن قابل کشت در ایران دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ساختار اسید چرب، تری گلیسیریدی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سه رقم ارزن قابل کشت در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ساختار اسید چرب، تری گلیسیریدی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سه رقم ارزن قابل کشت در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ساختار اسید چرب، تری گلیسیریدی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سه رقم ارزن قابل کشت در ایران :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

دراین تحقیق روغن سه رقم رایج ارزن ایتالیایی و معمولی و مرواریدی از لحاظ خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مورد ارزیابی قرارگرفته اند اسید چرب شاخص درهر سه نمونه روغن اسید لینولئیک است که درصد اسید لینولئیک روغن ارزن در مقایسه با کل اسیدهای چرب موچود در آن بیشترین سهم را داشت بعد از آن به ترتیب اسیدهای اولئیک پالمیتیک استئاریک و لینولنیک بیشترین مقدار را داشتند ترکیب مهمترین تری آسیل گلیسرول های نمونه های روغن مورد آزمایش شامل LLL,OLL ، PLL ، OOL ، LLLn POL بود تری لینولئوئیل گلیسرول بیشترین تری گلیسیرید موجود درهر سه نمونه روغن می باشد که به ترتیب روغن ارزن ایتالیایی معمولی و مرواریدی بیشترین مقدار این تری گلیسیرید را داشتند روغن ارزنهای معمولی و مرواریدی از نظر خصوصیات کیفی مناسب شناخته شدند که دراین مقاله به تفصیل به آن پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.