مقاله بررسی شبکه های عصبی مصنوعی (ANN) درآنالیز مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شبکه های عصبی مصنوعی (ANN) درآنالیز مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شبکه های عصبی مصنوعی (ANN) درآنالیز مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شبکه های عصبی مصنوعی (ANN) درآنالیز مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شبکه های عصبی مصنوعی (ANN) درآنالیز مواد غذایی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

شبکه های عصبی خانواده ای از روشهای محاسباتی غیرخطی می باشند که تاحدی الهام بخش مغز انسان هستند و دارای کاربردهای زیاد درتجزیه و تحلیل مواد غذایی هستند به هر حال باید تاکید شود که ایده تطابق و مدلسازی اثر واقعی عصبی هدف اصلی دراولین مدل شبکه می باشد امروزه این جنبه عمدتا جنبه فرعی بوده و شبکه های عصبی بیشتر به عنوان یک مدل ریاضی نسبت به مدل زیستی مورد استفاده قرار میگیرند شبکه عصبی به عنوان روشی جهت مدلسازی یک ارتباط تابع بین مجموعه ای از داده های ورودی و مجموعه ای از متغیرهای خروجی مرتبط می باشند. دراین بررسی ساختارهای عمده شبکه عصبی مصنوعی مورد بحث قرار گرفته اند و مثالهایی از کاربرد آنها برای ارایه راه حل مسائل آنالیز مواد غذایی دراین مطالعه ارایه شده است که به موارد کاربردی و غیرکاربردی آنها پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.