مقاله بهینه سازی محلول غذایی گیاه فلفل درکشت هیدروپونیک این گیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی محلول غذایی گیاه فلفل درکشت هیدروپونیک این گیاه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی محلول غذایی گیاه فلفل درکشت هیدروپونیک این گیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی محلول غذایی گیاه فلفل درکشت هیدروپونیک این گیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی محلول غذایی گیاه فلفل درکشت هیدروپونیک این گیاه :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

کشت بدون خاک (هیدروپونیک) فلفل دلمه ای دارای مزایای بسیاری از جمله عدم نیاز به تدخین خاک، افزایش کیفیت محصول، کاهش بیماری های قارچی و باکتریایی و تولید میوه هایی عاری از آفت کشها می باشد. تهیه محلول غذایی برای این نوع کشت اهمیت بسیاری دارد و تأثیر بسیاری در تولید محصول دارد. در این نوع کشت محلول غذایی باید با دقت بسیار تأمین شود و در یک رنج مشخص نگه داشته شود. ما در این تحقیق با استفاده از روش برنامه ریزی خطی (۲)، به دنبال یافتن ترکیبی از کودهای شیمیایی با کمترین هزینه و با هدف تأمین نیازهای غذایی گیاه فلفل هستیم. بدین منظور روشهای ریاضی را با اطلاعات کشاورزی ترکیب کرده و در نهایت محلول غذایی را ارائه می کنیم. محلول غذایی به دست آمده با محلول های جهانی هوگلند و کرونر همخوانی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.