مقاله بررسی عوامل موثر بر چگونگی ریزپوشانی و کارایی آن در صنعت غذا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عوامل موثر بر چگونگی ریزپوشانی و کارایی آن در صنعت غذا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر چگونگی ریزپوشانی و کارایی آن در صنعت غذا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر چگونگی ریزپوشانی و کارایی آن در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر چگونگی ریزپوشانی و کارایی آن در صنعت غذا :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ریزپوشانی یا میکروانکپسولاسیون داخل کپسول کردن عبارت از تکنولوژی بسته بندی ذرات ریزجامد مایع و گاز درداخل کپسولهای بسیار کوچکی است که این کپسول ها پساز مدت زمان مشخصی محتویات داخلی خود را تحت شرایط خاصی از تنش برشی دما آنزیم تخمیر و غیره رها می کنند کاربرد زیادی درصنایع غذایی دارد برای پایدار کردن مواد درون کپسول کنترل شروع واکنش کنترل زمان و سرعت رها شدن مواد برای پوشاندن طعم ها رنگ ها و بوها افزایش ماندگاری حفاظت از ترکیبات غذ ا و حفظ ارزش تغذیه ای برای تبدیل یک مایع به شکل جامد و جدانگهداشتن مواد فعال و فرار از این روش استفاده می شود عملیات انجام شده طی میکروانکپسولاسیون همچون منجمد کردن خشک کردن افشانی شرایط نگهداری و نظایر اینها باید با نهایت دقت صورت گیرند تا از آسیب مکانیکی و شیمیایی به میکروکپسول ها جلوگیری شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.