مقاله بررسی عوامل موثر در تخریب رنگ میوه ها و سبزی ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر در تخریب رنگ میوه ها و سبزی ها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر در تخریب رنگ میوه ها و سبزی ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر در تخریب رنگ میوه ها و سبزی ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر در تخریب رنگ میوه ها و سبزی ها :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

دربین خصوصیات فیزیکی مواد غذایی رنگ به عنوان مهمترین ویژگی ظاهری درکیفیت مطرح شده ست مصرف کننده تمایل دارد که رنگ را با طعم ماندگاری و خصوصیات تغذیه ای مربوط سازد لذا حفظ رنگدانه ها درمواد غذایی بویژه میوه ها و سبزیجات در طی فرایند و زمان نگهداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است محتوای رنگدانه های محصول در طی رسیدن برداشت و فراوری تغییر می کند پایداری رنگدانه ها تا حدود زیادی تحت تاثیر ساختمان شیمیایی و غلظت آنها دمای نگهداری حضوراکسیژن رطوبت نور قندها آنزیم ها PH و حضور ترکیبات کمپلکس شونده با آنها است دراین مقاله انواع رنگدانه ها شامل کلروفیل آنتوسیانین ها و کاروتنوئیدها و عوامل موثر برتخریب آنها درمحصولات کشاورزی موردب ررسی قرارگرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.