مقاله اثر مواد اصلاحی بر قابلیت جذب عناصر غذایی (روی ، آهن ، منگنز) از خاکهای شور و غیر شور در عنبرآباد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مواد اصلاحی بر قابلیت جذب عناصر غذایی (روی ، آهن ، منگنز) از خاکهای شور و غیر شور در عنبرآباد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مواد اصلاحی بر قابلیت جذب عناصر غذایی (روی ، آهن ، منگنز) از خاکهای شور و غیر شور در عنبرآباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مواد اصلاحی بر قابلیت جذب عناصر غذایی (روی ، آهن ، منگنز) از خاکهای شور و غیر شور در عنبرآباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مواد اصلاحی بر قابلیت جذب عناصر غذایی (روی ، آهن ، منگنز) از خاکهای شور و غیر شور در عنبرآباد :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در بسیاری از مناصق خشک و نیمه خشک جهان که تحت آب آبیاری قرار دارند شوری مشکل اصلی برای رشد گیاهان زراعی به حساب می آید. مدیریت مصرف کودهای شیمیایی در شرایط شور اهمیت زیادی دارد. در خاکهای آهکی بدلیل pH بالا و غلظت زیاد کربنات کلسیم ، برخی از عناصر غذایی نظیر فسفر ، آهن و روی تثبیت شده و مقدار قابل جذب این عناصر کمتر از حد بحرانی این برای بسیاری از گیاهان زراعی است.ماده الی با کلاته کردن عناصر غذایی انها را به شکل قابل جذب در خاک نگه می دارد. جهت انجام این ازمایش در ابتدا دو نمونه خاک از عمق ۳۰ – ۰ از دو منطقه عنبر آباد در سال ۱۳۸۸ تهیه شد. نمونه های هوا خشک شده در گلدانهای پاستیکی به مقدار ۳ کیلو گرم ریخته شدند. آزمایش در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی بصورت فاکتوریل با ۳ تکرار انجام شد. تیمارها شامل دو نوع ماده الی ، کود گاوی و تفاله لیمو و در دو سطح ۰ و ۴۰% بود. به مدت ۴۵ روز عملیات انکوباسیون صورت گرفت. در انکوباسیون رطوبت گدانها به روش وزنی در حد ۸۰% ظرفیت زراعی ثابت نگداشته شد. سپس مقدار آهن ، روی و منگنز جذب شده توسط خاک اندازه گیری شد. نتایج بدست امده با برنامه کامپیوتری MSTATC مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج این ازمایش نشان می دهد که اضافه کردن کمپوست (تفاله لیمو) منجر به افزایش مقادیر آهن و روی و منگنز در خاک غیر شور شده استکه دلیل ان اثر کمپوست در افزایش جذب عناصر کم مصرف به دلیل آزاد شدن تدریجی عناصر غذایی موجود در آن و افزایش تحرک آنها می باشد. افزایش کود حیوانی نیز موجب افزایش عنصر در خاک شده است. کمترین غلظت مربوط به تیمار شاهد می باشد. کود گاوی در خاک شور منجر به کاهش منگنز خاک نسبت به شدهد شده است ولی تفاله لیمو غلظت منگنز را در خاک نسبت بهشاهد افزایش داده است. از آنجا که در نواحی خشک و نیمه خشک ایران خاکها معمولا از نظر ماده آلی فقیر بوده و دارای خصوصیات نتمطلوبی می باشند لذا افزایش سطح ماده آلی در چنین خاکهایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. کودهای آلی باعث بهبود خواص فیزیکی خاک و افزایش ظرفیت نگهداری رطوبت در خلل و فرج شده و در نتیجه وزن مخصوص ظاهری خاک کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.