مقاله بررسی فرآیند تشکیل طعم درمحصولات گوشتی در اثر پخت و حرارت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فرآیند تشکیل طعم درمحصولات گوشتی در اثر پخت و حرارت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فرآیند تشکیل طعم درمحصولات گوشتی در اثر پخت و حرارت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فرآیند تشکیل طعم درمحصولات گوشتی در اثر پخت و حرارت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فرآیند تشکیل طعم درمحصولات گوشتی در اثر پخت و حرارت :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

طعم مشخصه گوشت پخته شده ناشی از واکنشهای حرارتی بوده و عمدتا واکنش مایلارد و تخریب چربی است هر دو واکنش از واکنشهای پیچیده بوده و درمسیر باعث تولید طیف گسترده ای از محصولات میشود که تعداد زیادی از ترکیبات فرار موجود در گوشت پخته شده را به خود اختصاص میدهد ترکیبات حلقوی به خصوص آنهایی که حاوی گوگرد می باشد ترکیبات عطر و طعم مناسب و خوشگوار تولید شده درواکنش مایلارد همچون گوشتی کباب و طعم آب پز را ایجاد خواهند کرد تخریب لیپید باعث فراهم شدن ترکیباتی با عطر و طعم چربی درگوشت پخته شده می شود ترکیبات تشکیل شده در طول واکنش مایلارد نیز ممکن است با اجزای دیگر گوشت واکنش نشان دهند اضافه کردن ترکیبی همچون اکسیژن درطی پخت باعث پیچیده شدن ترکیبات عطری مربوط به چربی م یشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.