مقاله بررسی کاربرد امواج رادیویی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاربرد امواج رادیویی در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاربرد امواج رادیویی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاربرد امواج رادیویی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاربرد امواج رادیویی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

استفاده از حرارت بالا برای فراوری مواد غذایی امری متداول است مدت زمان حرارت دهی زیاد در روشهای مرسوم حرارت دهی اثرات نامطلوب روی کیفیت محصول نهایی دارد گرمایش با یا امواج رادیویی برخلاف سیستمهای گرمایشی متداولامواج رادیویی به داخلماده غذایی نفوذ کرده و حرارت در تمام مواد غذایی منتشر می شود بنابراین سرعت گرمایش بسیار سریعتر خواهد بود مکانیزم حرارت دهی RF از برخوردهایی بین یونها و تغییر جهت مولکولهای قطبی مطابق قطبیت میدان که موجب ایجاد اصطکاک می گردد گرما تولید میکند امروزه کاربرد گرم کن های فرکانس رادیویی به خاطر سرعت بالا یکنواختی گرمایش و حفظ کیفیت مواد از اهمیت بالایی برخوردار است از این کاربردها می توان به پخت پاستوریزه کردن و یخزدایی از مواد غذایی و ; اشاره نمود. دراین مطالعه به بررسی تحقیقات انجام گرفته در زمینه کاربرد RF درصنایع غذایی و عوامل موثر برعملکرد RF درصنایع غذایی پرداخته ایم .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.