مقاله بررسی کیفیت روغن ماهی جدا شده از ماهیتن از پیش پخته شده و پختهشده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی کیفیت روغن ماهی جدا شده از ماهیتن از پیش پخته شده و پختهشده دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی کیفیت روغن ماهی جدا شده از ماهیتن از پیش پخته شده و پختهشده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت روغن ماهی جدا شده از ماهیتن از پیش پخته شده و پختهشده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت روغن ماهی جدا شده از ماهیتن از پیش پخته شده و پختهشده :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
روغن ماهی برای بهبود بیماری های قلبی و رقیق کردن خون بسیار مفید است به همین خاطر در قطب که روغن ماهی مصرف می شود بیماریهای قلبی عروقی کمتر دیده می شود روغن ماهی حاوی امگا ۳ است که موجب پایین آوردن تری گلیسیرید خون می شود برای گرفتن روغن ماهی از ماهی های پرچربی مثل ماهی آزاد سفید تن و ; استفاده می کنند این بررسی برروی روغن ماهی از ماهی تن است کهدر دو شرایط پخته شده و پخته نشده انجام می شود برای این کار باید دردمای حرارت دهی و زمان حرارت دهی دقت شود. زیرا تاثیر زیادی هم روی نحوه جداسازی و هم کیفیت روغن حاصله دارد شرایط بهینه برای حرارت ۸۵% به مدت ۳۰ دقیقه استکه این کار با فشار ۱۴۰ton/m2 و با استفاده از یک پرس هیدرولیکی انجام گرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.