مقاله بررسی ماندگاری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به فرم آزاد و کپسوله در پنیر سفید ایرانی فراپالایش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ماندگاری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به فرم آزاد و کپسوله در پنیر سفید ایرانی فراپالایش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ماندگاری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به فرم آزاد و کپسوله در پنیر سفید ایرانی فراپالایش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ماندگاری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به فرم آزاد و کپسوله در پنیر سفید ایرانی فراپالایش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ماندگاری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به فرم آزاد و کپسوله در پنیر سفید ایرانی فراپالایش :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

دراین مطالعه ماندگاری باکتری های بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بهدو فرم ازاد و کپسوله درپنیر سفید ایرانی فراپالایش و تاثیر آنها برترکیبات شیمیایی و خواص حسی پنیرها بررسی گردید تیمارها عبارت بودند از C کنترل حاوی فقط استارتر تجارتی لاکتوکوکوس کرموریس و لاکتوکوکوس دی استیلاکتیس BB و BBC به ترتیب حاوی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم به شکل ازاد و کپسوله درحضور استارتر تجارتی بودند پنیرهای تولیدی دردمای ۸-۱۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶۰ روز نگهداری شدند نتایج بدست آمده حاکی است که درطول زمان به مدت ۶۰ روز دردمای ۸-۱۰ درجه سانتی گراد تعداد باکتریهای بیفیدباکتریوم بیفیدوم به شکل ازاد ۰/۵ سیکل لگاریتمی کاهش یافت درحالیکه تعداد باکتریهای کپسوله شده تقریبا در طول نگهداری ثابت ماند مقدار رطوبت میزان نمک پروتئین و چربی در ماده خشک نمونه های پنیر پروبیوتیک اختلاف معنی داری با نمونه کنترل نداشت اما PH پنیرهای پروبیوتیک بطور معنی داری کمتر از پینر کنترل بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.