مقاله تاثیر اسانس زیره ی سیاه و اکالیپتوس بر ماندگاری گل شاخه بریده ی ژربرا (Gerbera jamesonii)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر اسانس زیره ی سیاه و اکالیپتوس بر ماندگاری گل شاخه بریده ی ژربرا (Gerbera jamesonii) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر اسانس زیره ی سیاه و اکالیپتوس بر ماندگاری گل شاخه بریده ی ژربرا (Gerbera jamesonii) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اسانس زیره ی سیاه و اکالیپتوس بر ماندگاری گل شاخه بریده ی ژربرا (Gerbera jamesonii)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر اسانس زیره ی سیاه و اکالیپتوس بر ماندگاری گل شاخه بریده ی ژربرا (Gerbera jamesonii) :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور بررسی اثر اسانس زیره ی سیاه و اکالیپتوس بر گل شاخه بریده ی ژربرا آزمایشی در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه گیاهان زینتی گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد در دما و رطوبت تنظیم شده انجام شد، در این آزمایش از سه غلظت اسانس زیره (۰،۱۰۰و۲۰۰)، و سه غلظت اکالیپتوس (۰،۱۰۰و ۲۰۰) و اثر متقابل این دو اسانس استفاده شد نتایج نشان از تاثیر معنی دار نوع اسانس و غلظت اسانس بر شاخص های گرفته شده داشت. در صد آب جذب شده در تیمار ۱۰۰(ppm زیره و 0ppm اکالیپتوس)، دارای بیشترین مقدار (۵/۳۸) و درصد آب گلبرگها در این تیمار(۶۲%) بیشترین مقدار را داشت و همچنین کمترین درصد خمیدگی گلها (۱۱/۱۱%) در این تیمار بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.