مقاله تاثیر استفاده از سطوح افزایشی ماشک خام و عملآوری شده بر عملکرد جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر استفاده از سطوح افزایشی ماشک خام و عملآوری شده بر عملکرد جوجههای گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر استفاده از سطوح افزایشی ماشک خام و عملآوری شده بر عملکرد جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر استفاده از سطوح افزایشی ماشک خام و عملآوری شده بر عملکرد جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر استفاده از سطوح افزایشی ماشک خام و عملآوری شده بر عملکرد جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور استفاده از دانه ماشک در جیره غذایی جوجه های گوشتی، آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی به روش فاکتوریل ۴×۳ با سه تکرار و تعداد ۱۰ قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی با ۳۶۰ قطعه جوجه گوشتی نر سویه Cob500 در ۳۶ واحد آزمایشی به مدت ۴۹ روز در واحد مرغداری مرکز تحقیقات کشاورزی زنجان اجرا گردید. تیمارها شامل نوع عملآوری بر روی دانه ماشک (خام ، خیساندن، پختن) و سطح مورد استفاده از آن(۰، ۱۰ ،۲۰ ،۳۰ ) بود که بصورت ایزوکالریک و ایزونیتروژنوس بر اساس احتیاجات جوجههای گوشتی کاپ تنظیم گردید. نتایج آزمایش نشان داد که روش عملآوری اثر مثبت و معنی دار بر روی وزن بدن و افزایش وزن در دوره رشدی ، پایانی و کل دوره داشت(p<0.05). همچنین با افزایش سطح ماشک در جیره غذایی در مراحل مختلف پروش تاثیر منفی و معنیدار بر روی وزن بدن و افزایش وزن روزانه دیده شد(p<0.05). نتایج آزمایش نشان داد که میزان خوراک مصرفی در دوره رشدی و پایانی بطور معنیدار تحت تاثیر عملآوری دانه ماشک قرار گرفت(p<0.05) بهطوری که عملآوری دانه ماشک باعث بهبود خوراک مصرفی در کل دوره گردید. بین روشهای مختلف فرآوری(خیساندن، پختن) تفاوت معنیداری از نظر میزان خوراک مصرفی بین تیمارها مشاهده نگردید. افزایش سطح مصرف ماشک در جیره غذایی نیز منجر به کاهش معنیدار در خوراک مصرفی گردید(p<0.05). روش عملآوری نسبت به دانه خام ماشک باعث بهبود ضریب تبدیل غذایی گردید و با افزایش سطح دانه ماشک ضریب تبدیل غذایی افزایش یافت لیکن تفاوتها از نظر آماری معنیدار نبودند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.