مقاله بررسی میزان شیوع اکراتوکسین A در پودر فلفل قرمز، سیاه و سفید با روش الایزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان شیوع اکراتوکسین A در پودر فلفل قرمز، سیاه و سفید با روش الایزا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان شیوع اکراتوکسین A در پودر فلفل قرمز، سیاه و سفید با روش الایزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان شیوع اکراتوکسین A در پودر فلفل قرمز، سیاه و سفید با روش الایزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان شیوع اکراتوکسین A در پودر فلفل قرمز، سیاه و سفید با روش الایزا :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

اکراتوکسین A ( OTA یک مایکوتوکسین تولید شده بوسیله آسپرژیلوس و پنسیلیوم می باشد این مطالعه با هدف تعیین میزان شیوع OTA درپودر فلفل قرمز فلفل سیاه و فلفل سفید جمع آوری شده و درشهر کرد انجام شد درمجموع ۸۶ نمونه فلفل در طول فروردین ماه تا اردیبهشت ماه ۱۳۹۰ جم عآوری و از نظر حضور OTA به روش الایزا مورد آزمایش قرارگرفتند دراین مطالعه درمجموع ۴۵ نمونه از ۸۶ نمونه ۵۲ درصد از نمونه های مورد بررسی آلوده به این توکسین قارچی بودند که بیشترین میزان الودگی درفلفل سیاه مشاهده شد و فلفل سفید عاری از آلودگی بود محدوده غلظت OTA درنمونه های مثبت مابین ۰/۴۴ تا ۱۴/۳ نانوگرم و میانگین آلودگی نمونه های مثبت ۳/۳۱ نانوگرم درگرم بدست آمد. بررسی وضعیت آلودگی به OTA درانواع فلفل نشان داد که هیچ اختلاف آماری معناداری بین سطوح آلودگی و تعداد موارد آلوده وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.