مقاله تاثیر افزایش درشت مغذی ها در محیط بر پرآوری کالوس انگورitis vinifera) (V


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر افزایش درشت مغذی ها در محیط بر پرآوری کالوس انگورitis vinifera) (V دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر افزایش درشت مغذی ها در محیط بر پرآوری کالوس انگورitis vinifera) (V  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر افزایش درشت مغذی ها در محیط بر پرآوری کالوس انگورitis vinifera) (V،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر افزایش درشت مغذی ها در محیط بر پرآوری کالوس انگورitis vinifera) (V :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور تولید کالوس، ابتدا ریزنمونه های جدا شده از خوشه انگور را در محیط کشت پایه MS حاوی تنظیم کننده های رشدی TDZبا غلظت mg/l4 و NAA با غلظت mg/l1/0کشت کرده و پس از ۶ هفته کالوس در ظروف کشت، تولید می شود. در مرحله ی بعد به منظور پرآوری، کالوس های تولید شده در ۳ سری آزمایش، مورد بررسی قرار گرفت. در آزمایش اول غلظت درشت مغذی MgSO4را در محیط کشت پایهMS ، به ۲۵/۱ برابر، ۵/۱ برابر و ۲ برابر تغییر دادیم. در آزمایش دوم غلظت درشت مغذی KNO3را در محیط کشت پایهMS ، به ۲۵/۱ برابر، ۵/۱ برابر و ۲ برابر تغییر دادیم. در آزمایش سوم نیز همین تغییرات در مورد NH4NO3 انجام شد. برای هر تیمار ۵ تکرار در نظر گرفته شد. برای هر تیمار ۵ تکرار در نظر گرفته شد. بعد از ۶ هفته از زیرکشت، برای مقایسه تیمارها از صفت قطر کالوس و وزن تر کالوس استفاده شد. در بررسی نتایج نیز از روش آماری طرح کاملاً تصادفی و نرم افزار Spss استفاده شد. بررسی صفات مورد نظر وداده های آماری، نشان دادند که در مورد هر سه آزمایش ۲۵/۱ برابر کردن درشت مغذی در محیط پایه MS موجب افزایش رشد کالوس می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.