مقاله بررسی نتایج جدید کاربردهای روغن پالم در محصولات غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نتایج جدید کاربردهای روغن پالم در محصولات غذایی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نتایج جدید کاربردهای روغن پالم در محصولات غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نتایج جدید کاربردهای روغن پالم در محصولات غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نتایج جدید کاربردهای روغن پالم در محصولات غذایی :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

بیشترروغن ها زمانی که درمعرض گرما نور و اکسیژن قرار میگیرند ترکیبات مهمی در آنها تشکیل میشود روغن پالم بطور طبیعی به علت داشتن سطح بالای ویتامینه E آنتی اکسیدان مقاوم به اکسیداسیون و تند شدن می باشد اخیرا گرایش به کاهش میزان اسیدهای چرب ترانس از چربی محصولات سبب توجه بیشتر به محصولات روغن پالم بهعنوان یک منبع چربی جامد جایگزین چربی های هیدروژنه شده است عده زیادی علاقه مند به استفادها ز آن بهعنوان ماده پایه برای مارگارین هستند محدود کننده های پخت می توانند با کیفیت و کار برد مناسب با استفاده ا زمحصولات پالم بدست آیند. علاوه براهمیت آن بعنوان پیشساز ویتامین Aبتاکاروتن به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی عمل کرده و درچندین مقاله اثر ضدسرطانی آن را گزارش داده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.