مقاله بررسی و مدل کردن تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر خواص فیزیکوشیمیایی پاپ کورن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و مدل کردن تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر خواص فیزیکوشیمیایی پاپ کورن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و مدل کردن تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر خواص فیزیکوشیمیایی پاپ کورن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مدل کردن تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر خواص فیزیکوشیمیایی پاپ کورن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و مدل کردن تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر خواص فیزیکوشیمیایی پاپ کورن :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
از بین پارامترهای موثربرحجم پاپکورن رطوبت دانه ذرت ودمای فراینداز فاکتورهایی هستند که می توان آن ها در فرایند تولید دریک کارخانه تولید پاپ کورن تنظیم و بهینه نمود لذا دراین تحقیق تاثیر این دو پارامتر برحجم و دیگر خواص فیزیکوشیمیایی پاپ کورن تولیدی بررسی شد دردامنه رطوبت دانه ذرت ۲۰- ۱۰درصد و دامنه دمایی فرایند ۲۶۰-۱۶۰ درجه سانتی گراد نمونه های پاپکورن تولید وخواص فیزیکوشیمیایی شام لدانسیته بافت میزان رطوبت و فاکتورهای رنگ سنجی ارزیابی شد ازم تغیرهای مورد مطالعه تاثیر دمای فرایندبیشتر از تاثیر میزان رطوبت دانه ذرت بود با استفاده از داده های به دست آمده دراین تحقیق و نرم افزار Design Expert با روش سطح پاسخ مدلهای تجربی ارایه گردید که با ضرایب همبستگی مناسب قابلیت پیشگویی تاثیر میزان رطوبت دانه ذرت و دمای فرایند را برپارامترهای فوق دارا م باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.