مقاله بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم های مرکب زیست تخریب پذیر خوراکی زئین ذرت – اسیدچرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم های مرکب زیست تخریب پذیر خوراکی زئین ذرت – اسیدچرب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم های مرکب زیست تخریب پذیر خوراکی زئین ذرت – اسیدچرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم های مرکب زیست تخریب پذیر خوراکی زئین ذرت – اسیدچرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های فیزیکی فیلم های مرکب زیست تخریب پذیر خوراکی زئین ذرت – اسیدچرب :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

زئین یکی از مهمترین پروتئین ذرت است که دارای خصوصیات تشکیل فیلم لایهنازک خوبی دارد فیلم زئین خالص خیلی شکننده است پلاستی سایزر ها می توانند خواص تشکیل فیلم خواص مکانیکی و نفوذپذیری به بخار اب زئین را بهبود بخشد دراین تحقیق فیلم های زئین حاوی مقادیر ۰/۴ و ۰/۵ و ۰/۶ و ۰/۷ و ۰/۹ گرم اسید چرب غیراشباع اولئیک اسید OA بر۱ گرم زئین افزوده و اثر آنها به عنوان پلاسی سایزر برروی خواص مکانیکی و نفوذپذیری به بخارآب مورد بررسی قرارگرفت افزودن اسید چرب درمقدار ۶۰ تا ۷۰درصد اسید اولئیک باعث کاهشنفوذپذیری به بخار آب وباعث افزایش انعطاف پذیری درفیلم زئین داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.