مقاله بررسی ویژگی های حسی ماست حاوی عصاره چغندر قرمز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های حسی ماست حاوی عصاره چغندر قرمز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های حسی ماست حاوی عصاره چغندر قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های حسی ماست حاوی عصاره چغندر قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های حسی ماست حاوی عصاره چغندر قرمز :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

افزودن میوه و سبزیجات به ماست به منظور ایجاد تنوع و افزایش ارزش تغذیه ای آن انجام می شود به این منظوردر این تحقیق از ۰و۱و۲و۳درصد عصاره چغندرقرمز در تهیه ماست ۰و۲۵ و ۴۲% چربی استفاده شد و ویژگیهای حسی آن درطول ۲۱ روز نگهداری بررسی شد نتایج نشان داد که چربی تاثیر پوششی بررنگ و طعم عصاره چغندرقرمز افزوده شده دارد اختلاف معنی داری بین پذیرش رنگی ماست حاوی ۲% عصاره چغندرقرمز و ماست ساده مشاهده نشد که بیانگر مطلوب بودن رنگ قرمز ایجاد شده می باشد پذیرش رنگی نمونه ها در طول دوره نگهداری تغییر معنی داری نیافت که بیانگر پایداری مناسب رنگ دانه چغندرقرمز درماست می باشد بنابراین با استفاده از عصاره چغندرقرمز می توان ماست طعم دار با پذیرش حسی مطلوب در طول دوره نگهداری تهیه کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.