مقاله بررسی ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی ارقام گندم دوروم ایرانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی ارقام گندم دوروم ایرانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی ارقام گندم دوروم ایرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی ارقام گندم دوروم ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های رئولوژیکی و شیمیایی ارقام گندم دوروم ایرانی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
دراین مقاله خصوصیات ویسکوالاستیک خمیر حاصل از ارقام مختلف گندم دوروم ایرانی که برای تولید پاستا با کیفیت بالا انتخاب شده بود موردب ررسی قرارگرفته و آزمونهای رئولوژیکی ازطریق رئومتر انجام شده است برای تعیین مدول الاستیک ‘G و مدول ویسکوز ”G تست فرکانس نوسانی درمحدوده نوسان ۰۰۱۲rad/s تا ۱۲۵rad/s با کرنش درمحدوده ویسکوالاستیک خطی صورت گرفته است پارامترهای مدل الاستیک ‘g و مدول الاستیک ”G مورد ارزیابی قرارگرفتند تعیین LVP برای شناخت ساختار ماکرومولکولهای گلوتن مطلوب بوده و ویژگیهایعاملی آن را مشخص می کند نتایج رئولوژیکی توسط ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی سمولینا مشخص شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.