مقاله بررسی ویژگی های لیزوزیم کانژوگه شده با صمغ زانتان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های لیزوزیم کانژوگه شده با صمغ زانتان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های لیزوزیم کانژوگه شده با صمغ زانتان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های لیزوزیم کانژوگه شده با صمغ زانتان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های لیزوزیم کانژوگه شده با صمغ زانتان :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

هدف ازاین پژوهش کانژوگه کردن آنزیم لیزوزیم با صمغ زانتان تحت شرایط واکنش میلارد دردمای ۶۰ درجه سانتی گراد درزمانهای مختلف ۰/۲و۴و۶و۸و۱۰ روز تحت رطوبت نسبی ۷۹ درصد بود نتایج حاصل از الکتروفورز SDS-PAGE کانژوگه شدن لیزوزیم با صمغ زانتان را تایید کرد همچنین اندازه گیری پارامترهای رنگ سنجی L,a وb نشان دهنده قهوه ای شدن دراثر انجام واکنش میلارد بود بررسی فعالیت آنزیمی لیزوزیم کانژوگه شده با صمغ زانتان نشان دهنده اثر محافظتی صمغ زانتان از لیزوزیم دربرابر حرارت درمقایسه با فعالیت آنزیمی لیزوزیم حرارت دیده بود اندازه گیری ویژگیهای عملکردی لیزوزیم نظیر خاصیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون پایداری حرارتی قدرت کف کنندگی و پایداری کف ایجاد شده حاکی از بهبود چشمگیر این خصوصیات دراثر گلیکوزیله شدن لیزوزیم با صمغ زانتان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.