مقاله بکارگیری شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی دو پارامتر مؤثر در صنایع پخت نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بکارگیری شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی دو پارامتر مؤثر در صنایع پخت نان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بکارگیری شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی دو پارامتر مؤثر در صنایع پخت نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بکارگیری شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی دو پارامتر مؤثر در صنایع پخت نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بکارگیری شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی دو پارامتر مؤثر در صنایع پخت نان :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

دراینتحقیق توانایی شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی دو پارامتر مورد استفاده در صنایع پخت نان مورد بررسی قرارگرفته است ۱۰۰ نمونه آرد مناسب تولید نانهای حجیم ستاره از واحدهای اردسازی استانهای مختلف کشور جمع آوری شد هفت فاکتور از خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد به عنوان پارامترهای ورودی شبکه و دو پارامتر کاربردی از ویژگیهای فارینوگرافی خمیر به عنوان خروجی های شبکه درنظر گرفته شد شبکه فوق با دو روش آزمون و خطا و الگوریتم ژنتیک به منظور تعیین بهترین ویژگیها تعداد لایه های پنهان تعداد نورونهای هر لایه کمیت های مومنتم و استپ سایز و فاکتورهای ورودی تحت آموزش قرارگرفت نتایج نشان دادند که شبکه عصبی طراحی شده با استفاده ازتکنیک الگوریتم ژنتیک درپیش بینی درصد جذب آب ارد و زمان گسترش خمیر بسیار توانمند عمل می کند حساسیت هریک از فاکتورهای خروجی به فاکتورهای ورودی مورد ارزیابی قرارگرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.