مقاله بررسی عناصر معدنی و پروتئینی درمیوه قره داغ و مقایسه آن با چندمیوه خوراکی مرسوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عناصر معدنی و پروتئینی درمیوه قره داغ و مقایسه آن با چندمیوه خوراکی مرسوم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عناصر معدنی و پروتئینی درمیوه قره داغ و مقایسه آن با چندمیوه خوراکی مرسوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عناصر معدنی و پروتئینی درمیوه قره داغ و مقایسه آن با چندمیوه خوراکی مرسوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عناصر معدنی و پروتئینی درمیوه قره داغ و مقایسه آن با چندمیوه خوراکی مرسوم :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

مصرف ترکیبات معدنی و پروتئینی موجوددرگیاهان از جنبه های مختلف مورد توجه محققان میب اشد یکی ازمنابع پروتئینی دردسترس انسان گیاهان است لذا تعیین میزان پروتئین هرگیاه حائز اهمیت است دراین تحقیق پس از جمع آوری میوه قره داغ Nitraria schoberi L از اطراف کویر میقان و با استفاده ازروشهای مرسوم و کاربرد دستگاه های نورسنجی شعله ای Flame photometer جذب اتمیک Atomic Absorption Spectroscopy اسپکتوفوتومتر و کجلدال میزان عناصر معدنی از جمله پتاسیم سدیم فسفر منگنز روی آهن مس کلسیم و همچنین میزان پروتئین خالص درمیوه قره داغ اندازه گیری گردید سپس با غلظت عناصر معدنی و پروتئین تعدادی از میوه ها خوراکی مرسوم مقایسه شد اگرچه میوه قره داغ نسبت به میوه های خوراکی شناخته شده از منظر عناصری همچون کلسیم منگنز وپتاسیم فقیر محسوب می شود ولی مقایسه عناصر معدنی نشان داد که دارای درصد بالایی سدیم فسفرروی مس و آهن می باشد و از این لحاظ گیاهی با ارزش به شمار می رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.