مقاله بررسی روابط ژنوتیپ ها و گروه های زیتون (Olea europaea L.) به کمک نشانگرهای مرفولوژیکی و معرفی صفات مهم در گروه بندی ارقام زیتون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روابط ژنوتیپ ها و گروه های زیتون (Olea europaea L.) به کمک نشانگرهای مرفولوژیکی و معرفی صفات مهم در گروه بندی ارقام زیتون دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روابط ژنوتیپ ها و گروه های زیتون (Olea europaea L.) به کمک نشانگرهای مرفولوژیکی و معرفی صفات مهم در گروه بندی ارقام زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روابط ژنوتیپ ها و گروه های زیتون (Olea europaea L.) به کمک نشانگرهای مرفولوژیکی و معرفی صفات مهم در گروه بندی ارقام زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روابط ژنوتیپ ها و گروه های زیتون (Olea europaea L.) به کمک نشانگرهای مرفولوژیکی و معرفی صفات مهم در گروه بندی ارقام زیتون :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

زیتون (Olea europaea L.) یکی از گونه های مهم میوه های نیمه گرمسیری است که اهمیت زیادی در کشاورزی و اقتصاد کشور دارد. شناخت صحیح و ثبت خصوصیات ارقام موجود گام بلندی در پیش برد اهداف اصلاحی زیتون محسوب می شود. از این رو به منظور مطالعه تنوع ژنتیکی بخشی از ارقام زیتون، بررسی روابط بین منشاء های جغرافیایی و همچنین شناسایی صفاتی با ضریب تاثیر بیشتر در گروهبندی ارقام زیتون، مطالعه حاضر روی ۵۷ ژنوتیپ زیتون موجود در ایستگاه تحقیقات زیتون طارم واقع در شهرستان طارم استان زنجان انجام شد. ۲۶ صفت مرفولوژیک کیفی و ۱۴ صفت مرفولوژیک کمی طی دو سال (۸۷-۸۹) بررسی و ثبت شد. نتایج تجزیه تابع تشخیص داده های کیفی گروهبندی قبلی بر اساس منشاء جغرافیا را بطور صد در صد تایید کرد. این نتایج همچنین نشان داد که گروه ایران از سایر گروه های مورد مطالعه کاملا جدا و متمایز می باشد. تجزیه تابع تشخیص داده های کمی نیز نشان داد که صفات میوه (قطر، طول، نسبت طول به قطر و وزن تازه میوه ) و هسته (قطر و نسبت طول به قطر هسته) بیشترین تاثیر را در تمایز ژنوتیپ های مورد مطالعه دارند. بر اساس نتایج مطالعه حاضر به نظر می رسد که ژنوتیپ های بومی ایران جزو ژنوتیپ های منحصر به فرد در دنیا بوده و ایران جزو یکی از منابع ژنتیکی غنی و بکر برای بیشتر برنامه های اصلاحی زیتون می باشد. همچنین به نظر می رسد که تاثیرپذیری برخی از صفات مرفولوژیکی از شرایط محیطی کمتر بوده و می توانند به عنوان صفات مرفولوژیکی مهم در گروه بندی ارقام و ژنوتیپ های زیتون مورد استفاده قرار گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.