مقاله بررسی اندازه قطرات حاصل از امولسیفیکاسیون صمغ انگوم برای ریزپوشانی کردن قطرات د- لیمونین و مقایسه آن با صمغ عربی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اندازه قطرات حاصل از امولسیفیکاسیون صمغ انگوم برای ریزپوشانی کردن قطرات د- لیمونین و مقایسه آن با صمغ عربی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اندازه قطرات حاصل از امولسیفیکاسیون صمغ انگوم برای ریزپوشانی کردن قطرات د- لیمونین و مقایسه آن با صمغ عربی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اندازه قطرات حاصل از امولسیفیکاسیون صمغ انگوم برای ریزپوشانی کردن قطرات د- لیمونین و مقایسه آن با صمغ عربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اندازه قطرات حاصل از امولسیفیکاسیون صمغ انگوم برای ریزپوشانی کردن قطرات د- لیمونین و مقایسه آن با صمغ عربی :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
دراین مطالعه ویژگیهای امولسیفیکاسیون صمغ ایرانی انگوم An جهت استفاده به عنوان پوشش دهنده طعم دهنده د – لیمونین درپوشینه دار کردن با روش خشک کن پاششی مورد بررسی قرارگرفته و با امولسیون های پایدار شده صمغ عربی Ar مقایسه شد بعد ازاستخراج صمغ محلولهای صمغ ۵-۱% با مالتودکسترین درآب تهیه گردیده و با استفاده از هموژنیزاسیون درفشار بالا با ۵و۱۰درصد د – لیمونین امولسیفیه شد آنالیز آماری نتایج توزیع اندازه نشان داد که درسطح ۰/۰۵ تفاوت معنی داری بین غلظت طعم د – لیمونین نوع صمغ و اندازه ذرات وجود داشت نتایج نشان دادند که بطور کلی با افزایش غلظت صمغ اندازه قطره ها افزایش می یابد با این وجود تفاوت معنی داری دراندازه قطرات مشاهده نگردید p<0/05 همچنین نتایج توزیع اندازه نشان دادکه درهموژنیزاسیون درفشار بالا امولسیون تهیه شده با صمغ انگوم درغلظت صمغ ۲% و طعم ۵% دارای کمترین D32 ,D43 و بیشترین سطح مخصوص را دارد و بنابراین این مقادیر غلظت بهینه صمغ انگوم برای امولسیفیکاسیون ۵% د – لیمونین است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.