مقاله بررسی سمیت تدخینی اسانس پوست میوه انار Punica granatum بر علیه شفیره و لارو شپشه قرمز آرد Tribolium castaneum Herbst.))


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سمیت تدخینی اسانس پوست میوه انار Punica granatum بر علیه شفیره و لارو شپشه قرمز آرد Tribolium castaneum Herbst.)) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سمیت تدخینی اسانس پوست میوه انار Punica granatum بر علیه شفیره و لارو شپشه قرمز آرد Tribolium castaneum Herbst.))  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سمیت تدخینی اسانس پوست میوه انار Punica granatum بر علیه شفیره و لارو شپشه قرمز آرد Tribolium castaneum Herbst.))،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سمیت تدخینی اسانس پوست میوه انار Punica granatum بر علیه شفیره و لارو شپشه قرمز آرد Tribolium castaneum Herbst.)) :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به دنبال استفاده ازجایگزین های مناسب برای سموم شیمیایی در کنترل آفات انباری، استفاده از اسانس های گیاهی افزایش یافته است. در این تحقیق میزان LC50 اسانس استخراج شده از پوست خشک شده میوه انار بر روی شفیره و لارو آفت انباری مهم و کلیدی، شپشه قرمز آرد (T. castaneum Herbst.) در شرایط آزمایشگاهی (رطوبت نسبی۵ ±۶۰ درصد و درجه حرارت ۲±۲۷) در سه زمان متفاوت ۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت مورد اندازه گیری قرار گرفت. غلظت های به کار رفته برای شفیره و لارو شپشه قرمز آرد غلظت های ۲۵۰، ۳۶/۱۸۸، ۹۲/۱۰۵، ۸۰ میکرولیتر در۲۵۰ لیتر هوا در نظر گرفته شد. این تحقیق درپاییز سال ۱۳۸۹ در آزمایشگاه حشره شناسی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه انجام گرفت. تمامی نمونه‏های پوست میوه انار از باغات میوه ارسنجان واقع در استان فارس جمع آوری شد. بنا به نتایج حاصله لارو شپشه آرد نسبت به تدخین اسانس مقاومتر و شفیره حساس تر شناخته شد. نتایج تحقیق حاضر نشان می دهد اختلاف معناداری بین مرگ و میر ناشی از غلظت های مختلف اسانس و زمان های مختلف کاربرد اسانس وجود داشته است(p<0/01). اسانس به دست آمده از پوست میوه انار دارای سمیت تدخینی بالقوه بر علیه شفیره و لارو، شپشه آرد می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.