مقاله بررسی پایداری وکارآیی حرارتی آنتی اکسیدان عصاره برگ سبز چای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پایداری وکارآیی حرارتی آنتی اکسیدان عصاره برگ سبز چای دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پایداری وکارآیی حرارتی آنتی اکسیدان عصاره برگ سبز چای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پایداری وکارآیی حرارتی آنتی اکسیدان عصاره برگ سبز چای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پایداری وکارآیی حرارتی آنتی اکسیدان عصاره برگ سبز چای :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

پلی فنلهای موجود در عصاره برگ سبز چای گروهی از آنتی اکسیدانهای طبیعی هستند دراین تحقیق استخراج عصاره آنتیاکسیدانی برگ سبز چای به وسیله اب انجام گرفت و به دنبال آن عصاره خالص سازی خشک و پودر گردید سپس مقاومت حرارتی آنتی اکسیدان برگ گیاه چای در مقایسه با آنتی اکسیدان BHT به روش رنسمیت دردماهای ۱۱۰ و ۱۳۰ و۱۵۰ درجه سانتی گراد مورد مطالعه قرارگرفت اندازه گیری عدد پراکسید به روش تیوسولفات طی عملیات حرارتی در ۱۸۰ درجه سانتی گراد صورت گرفت نمودار تغییرات دوره القای نمونه روغن در حضور آنتی اکسیدان های مختلف در مقابل درجه حرارت ترسیم ودو کمیت ضریب استاندارد و دوره القا در۲۰ درجه سانتی گراد t20 از روی منحنی برازشی حاصل محاسبه شدند از تقسیم t20 انتی اکسیدانهای مختلف برt20 نمونه شاهد کمیتی تحت عنوان فاکتور حمایتی در ۲۰ درجه Pf20 به دست آمد. دو کمیت ضریب استاندارد و Pf20 به ترتیب برای نشان دادن خصوصیات حملی و قدرت انتی اکسیدانی آنتی اکسیدانهای مختلف تبیین شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.